PETER LÖVGREN MOTORSPORT

nyheter

     Besök från starten december 2012

Ja mina vänner och andra. Jag får tacka alla som följt mej på fb och här i både ur och skur.Samt sponsorer mekaniker och publik. Har försökt att bjuda på mej själv och åkt så gått det gott. Men med alla motgångar med både buss och rallybil så blev det för mycket just nu inte ekonomiskt som kanske många tror utan bara tappat lusten när man ej har eller fått tag i garage mm mm, men man kanske kommer åter någon gång i nästa liv.SÅ ÅTER IGEN TACKA ALLA FÖR DENNA GÅNGEN!!!!!!!!!!!!!

SS 2 och punka där. SS 2 och punka där.
Ja då har vi nästan genomfört Varvloppet i vara 17/9. Gick inte så bra. kass ss1 avåkning ss2 med punka som följd.men tog oss i mål och till service.bytte däck och stift och iväg till ss 3.någon km in så gick det av vägen och ut i lite träd"det tog stopp". fick upp bilen igen med publiks hjälp"tackar" men var för illa för att fortsätta. men vi to oss ändå av ss 3 och till service. där fick kartisen kolla upp nacken. som tur inte var så allvarligt. mjukdelar som fått sig en törn. reparationen är på börjad men utan hjälp både ekonomiskt och fysiskt kommer det ta ett tag tyvärr. men jag jobbar på så får vi se.

Ja mina vänner. nu på lördag stundar varvloppet i vara om man nu hinner få på däck och få iordning bromsar bak på bilen. Har ju bara fredagen på mej men jobbar på att det ska lösa sig.!!!!!!! sist det begav sig hade jag gas häng från ss 2 till ss4 vi hade ingen service på dom sträckorna så fick justera med broms och växlingar hihi. men det gick.

Lite race från Mariestad och Speed Art Design i Lördags.
Sen säger han fel.Det var 17 tävlingar 2013.
Skall även tilläggas att det var svår kört med den nya bakaxeln.Men som sagt det är ju grus inställningar.

Ja mina vänner och säkert nön ovän också.  Nu stundar SPEED ART DESIGN I MARIESTAD PÅ lördag och söndag. jag är bara där lördag från kl 09,00 - och till ca 15,30. Kör gör jag klockan 11,00 och 14,00 ca. ska vi försöka bränna lite däck, jag trodde jag fått ordning på handbromsen men den strular tydligen än märkte jag i söndags. Jobbar borta så hinner nog inte få fason på den tyvärr.

2016-08-11

Ja sen förra gången jag skrev har vi testat vad det var för problem att bilen gick på tre på ss5 i kullings. Vi åkte  till grästorps festivalen och fick åka lite asfalt där. Första vändan gick bilen på tre cylindrar men efter byte av stift så gick den klockrent. ååååå vi hade kul på asfalten med gött ladd. Nästa tävling vet jag ej p,g,a att det finns inga däck just nu. Troligen blir det endast speed art design i mariestad i september. 3-4 sep.

Senaste inläggen

-

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Det finns ingen bloggkälla. Arkivet kommer att visa inlägg när du ställt in en blogg.

Länkar

-

Etiketter

-

Ja ha Söndag och tvätt dag. Och sumering av går dagens kullingstrofe.!!!!! Först och främst tack till alla som fick mej till start. Ingen nämd ingen glömd. SS 1 Gick hyfsat fick ett skapligt tempo lite missar här och där. Men i det stora hela bra. Ny kartis och för henne Ulrika Johansson första tävling med noter. Missar blir det men inga större. Vi rullar till SS 2 och håller ungefär samma tempo lite missar här oxå men som sagt inget större. SS 3 samma sak. Blir inte bättre fart med redan från start halvdåliga däck men åter igen kanon läst av kartisen. SS4 samma upplägg. SS 5 DÄR DU KARISEN DÄR VAR DET KLOCKRENT 10sidor noter och inte EN MISS. Kanon första tävling. Därimot missade bilen en del och ville inte varva ur riktigt och bludrade. Sen fejdade bromsar ur två gånger. Men annars kanon. Tack kartis ock Kullings ms för en kanon tävling.åååååå jag kom i mål seger bara det.!!!!!!!!!

I ordningställande av service bil pågår. Här var nött som behövde omsorg.

Så ja det var bättre. Redo för race!!!!!!!

För alla intresserade - även er som inte har möjlighet att ta er till Kullingstrofen i herrljunga så kör vi Rallyradio på web och i etern på 97,0MHz radio treby. Givetvis har vi också liveresultat genom Raceconsulting tävlingen igenom.

2016-07-20

Kullingstrofen stundar 30/7 2016.
Ska bli kul att köra lite igen. Har inget att säga till om i klassen denna gången. detta pga att jag har för dåliga däck.Och inte annars heller med detta gryma startfällt. Men jag får åka och testa bilen lite i
varje fall. tävlingen avgörs i Herrljunga med start i folkespark och 5 mil ss ska averkas om allt håller och gud vill. Första start tror jag var 11,00 och vi startar en aning senare, vet ej start nr än. väl mott i Kullingstrofen!!!!!!!!!!

2016-07-11

Bakaxel är nu klar och ska hämtas hos Gunnarsson Motorsport för att på fredag den 15 monteras tillbaka. 
Ser kanske ut som det kan bli Kullingstrofen i herrljunga den 30/7. skulle vara kul om någon kan hjälpa en med några däck. Hör gärna aver om någon vill stötta lite till en start . Tack på förhand!!!!!

2016.05-31

Lite uppdatering !!!!! Bilen är nu avställd och får invänta ny diff som jag tyvärr inte vet när det blir.
Jätte tråkigt samt att jag är grymt nyfiken på hur bilen går nu.
Det blev ju bara ca 400 meter sist innan det sluta driva. Men så här på 50 års dagen så hoppas man fortfarande på ett mirakel. 
Men kämpar på får vi se hur det går. VÄL mött nön gång!!!!!

2016-03-30

Hej alla igen!!!! för alla som inte har FB så har det uppdaterats lite med stänkskydd samt bytt till stående hydralisk handbroms mm och kommer starta i Trollsprinten i Trollhättan på Lördag den 2/4 11,00 på Hedängsbanan i Trollhättan  med 39 st till. ska bli kul att köra lite igen efter ett LÅÅÅÅÅÅÅngt uppehåll. sen går bilen mycket bättre nu efter uppdatering och lagning av insprutningen.

2016 -02 -09

Ja kära följare och andra trevliga människor. Vintern blev inte som man ville. ingen vintertävling i Torsby. mest pga att däcken är alldeles för dyra.

Men jag hoppas och tror jag ska kunna åka något i sommar.
blev inbjudna till speed art design i mariestad i september med lite sladd uppvisning om bilen är hel vill säga.

2015 -12 -15

Dax för lite uppdatering. Insprutningsboxen är tillbaka från Nya zeeland.
och förhoppningsvis fungerande. Det som återstår nu är en bromsning. sen kan man åka tävling igen.


Har anmält mej till Finskogsvalsen 16-17 jan 12 mil ss och två dagar. MEN troligen kan jag ej starta p,g,a att det inte finns ekonomi till däck. i övrigt är det fullt möjligt. Jag jobbar på detta intensivt nu. så finns det någon där ute som skulle kunna tänkas hjälpa till så vore jag hemskt tacksam. Så hör gärna av er.
Tack på förhand.

mvh Peter Lövgren Motorsport

2015 08 04


Ja då får vi uppdatera lite igen, efter en minns sagt turbulent period. är nu konstaterat att det är insprutnings boxen som givit upp.

Boxen är nu på 


Link Engine Management Ltd 2 Baigent Way Middleton Christchurch 8024 New Zealand.

för reparation får vi tro att dom får fart på det igen.

Service bussen har jag fortfarande efter 95000 kr ej fått igång. Vad beträffar bussen så har jag i princip givit upp att få i gång den till en vettig peng, vad som händer fram över får vi se. för hoppningsvis kan vi komma tillbaka. men tyvärr behövs det nog ekonomisk hjälp från sponsorer för att det ska funka. Jag har kämpat längen nu men det går bara imot hela tiden.

mvh peter


 

Hej !!!!!!! 

Ja då var denna tråkiga helgen över.Skulle startat i Aleknixen i Älvängen.
Men fick inte ordning bilen. Började bra i Bromsbänken men helt plötsligt la bilen bara av.

efter ett par min startade den igen och vi fortsatte. men den la av ett antal gånger till så vid runt 24,00 la vi ner.

Vad är felet???? Ja det har vi i nuläget inte en aning om, Men det kan vara kabel härva till sprutet eller kanske boxen ändå. Beslut om att event införskaffa ett nytt kommer att tas framöver.

Men vi får se. Kanske inte blir något mer tävlande i år. Det sista vore oerhört tråkigt men ett sprut är relativt dyrt. Men vi får se, Hoppas kunna hitta någon som kan hjälpa till lite med det, inte allt men en del.

MVH Peter 
hej!!!!

Nu har vi fått fixat uniballsen och hoppas att allt faller på plats i veckan, Men går det inte så går det inte vi får se. I övrigt har vi startnr 35 på lördag i Älvängen första deltävlingen i mega rally cup och våran Arbetsledare richard nemcik ser spänd ut på jobbet inför detta hihi !!!!!!

Hej!!!!

Nu har man bytt ut till min insprutning igen. får vi hoppas att det kommer funka. Dessutom så uppdagas det att en uniball hade gått av och den andra var det glapp i. Hoppas nu att jag även hinner få till detta innan den 18/4.
Har blivit ett stort startfält.Så vi får väl göra så gott vi kan !!!!!!! 

Hej!!!!!!  

Uppdatering:
nu är jag anmäld till första grus racet i aleknixen Älvängen den 18/4 och falköping 1/5. får vi se om vi kommer till start om allt funkar.
för övrigt har jag tagit lite beslut att prova  åka utan noter och att gå tillbaka till vanlig växling i bilen istället för som nu Sek lock.

mvh peter 

Hej. lite uppdatering.
p,g,a lite dåligt med intekter i form av sponsorer och lite annat så kommer det nog stå still ett litet tag. inget man igentligen vill .
man kan ju alltid hoppas att det ändrar sig. för dom som hjälper mej gör jag så mycket som jag bara kan i form av reklam och annat enligt överenskommelse. Är någon mot förmodan intresserad att stötta så hör gärna av er.

mvh peter lövgren motorsport.

 

1 plats I B- förare GRUPP-H

Ja då var Finnskogsvalsen över för denna gången. Det slutade med vinst i B-Förare Grupp-H efter en hel del strul på Lördags etappen.

Vi började med ett kraftprov på SS 1 som mätte 2.5 mil, men denna började inte så bra. Jag var lite över laddad och åkte av i första sväng och stoppade sträckan." film klipp finns" Start personalen fick komma och hjälpa oss upp förlorade ca 7 min.

Väl uppe så glömde jag sladden till intercomen och Peter fick lite ont i halsen efter 2,1 mils gapande för att jag skulle höra noterna. SS 2 började bättere men en bit in gick det lite för fort och vi snurrade och blev stående ca 1 min och dessutom nära att rulla.

Till SS 3 bytte vi däck bak för att kyla dom gammla lite, Dom nya (beg) visade sig inte vara bra. efter ca 1 km släppte så gott som alla dubb bak sen var det okörbart nästan. Men vi tog oss i mål och bytte däck igen.

SS4 fick vi riktigt bra fäste MEN efter en raksträcka på 1 km var det vägbyte vänster och när jag släppte gasen fortsatte bilen i samma fart (mellan 160..180 kanske). Tur det var en väg rakt fram, returfjädet hade hoppat bort eller gott av. Men vi fick dit en ny vi hade i bilen och kom i mål till natt uppehåll.

 

Söndagen började bättre, bestämde mej för att ta mej i mål. och med det mycket lugnare körning, som resulterade i en vinst i klassen, så himla skönt att komma i mål.
VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL ALLA SO GJORT DETTA MÖJLIGT DET VAR SÅ HIMLA SKOJ!!!!!!!!!!!!!!

tÄVLINGEN SOM STÅR PÅ TUR ÄR FINNSKOGSVALSEN I TORSBY 17-18 JANUARI PÅ 12 MIL ss.bLIR ETT RIKTIGT KRAFTPROV.

Instalerade,besiktigat och klart.

 Tvättat och gJOrt snyggt för spoNsorerna!!!!

Åk med i en rallybil.
Överraska vid möhippor, svensexor, födelsedagar mm mm
anordnas efter överenskommelse.
maila på peterlovgrenmotorsport@tele2.se
Eller ring 070/748 32 82
Välkomna!!!
 

2014-10-27


   Efter ett oväntat avhopp av min fasta kartläsare så söker jag nu en ny.
Någon gärna som kan hjälpa till att få in lite Sponsorer och även lite ekonomiskt i övrigt. 
Samt gärna i närheten av Götene men naturligtvis inget krav.
Hör gärna av er och diskutera lite om intresse finns.

Planen nu är att försöka komma till start i Finnskogavalsen i första hand. 
17-18 januari. Där är det 12 mil ss på snö och två dagar.
070/748 32 82
 

2014-10-07

Ja då var Lidköping City Sprint avklarad med dåligt resultat som
väntat, 7 av 11 startande. Men kul var det och åkte för publiken.
I år hade jag inhopp som vanligt i högerstolen i form av Robert Nilsson
Götene. Sedan lottades stolen ut  b,l,a till Sponsorer. Hade med en 
yngre kille som jag i skrivande stund inte vet vad han heter. Men kommer
få fram det framöver. Däcken blev lite slut efter detta ( se kort).Nu tar vi lit
paus och försöker komma igen till Finnskogavalsen 17-18 januari med 12 mil
ss på snö.
 

2014-09-07
 
Hej!!! Ja det är lite dagen efter i dag. Lite glädje rus att äntligen
komma i mål och att det höll förutom en kopplingsvajer 1 km från 
mål på sista SS. Men det kan jag stå ut med. Är i jämförelse med att 
en säkring går i sammanhanget. Tack till inhoppade Carina Modig för ett 
kanon jobb i högerstolen. Och till en person som har ställt upp och gjort det

möjligt. Och till Vara Mk för fina vägar och bra arrangerat!!!!!!

2014-09-02

Dags för uppdatering i alla motgångar. Vi har äntligen fått i gång
bilen efter att till slut hittat felet till spikningarna. insprutningsboxen
hade delvis givit upp. Har monterats ett nytt sprut och sedan gick den
igen. Allt blev klart fredag natt innan Västrallyt i Trollhättan.

Laddad och oerhört trött laddades det för RALLY äntligen.
Stod i Huvudstart och var glada att vara där. När vi skulle starta
började vi rulla mot huvudstart. JA vad händer då????
börjar smälla i bakaxel men va f*************n på ren svenska.
Då visar det sig att diffen troligen givit upp, och så var fallet.
Bara att packa ihop och åka hem IGEN. STÖÖÖÖÖÖN.
 Nu närmast står Hårdingen i Grästorp och Vara mk på tur.

6/9 startar vi där om allt funkar med ny diff. Då har vi inhopp
av ordinarie kartis syster i höger stolen Carina Modig. Som jag
tror kommer funka helt kanon.  

2014-08-16

Hej igen. Ja Grästorp blev inget heller, nu hoppas vi att vi kan få åka 
Västrallyt i Trollhättan den 30/8. Vill ju utnyttja mina fri starter jag
vann föra året genom att bli trea i Mega rally cup, Tyvärr har redan
en frusit inne pga. allt strul med bilen.

Jag är nervös att bilen inte kommer funka till Trollhättan heller,
men vad är det dom säger!!! Hoppet är det sista som lämnar en va???

 


2014-08-04

Nu jobbas det med bil igen, Är  inbjuden till Grästorp på Fredag
Det är uppvisnings tävling med start 18,00. Vi hoppas och tror att
vi kommer vara med där.
För övrigt är vi anmälda till Lidköping city sprint på motorstadion
i Lidköping 5 Oktober,
Kommer även att vara med i Hårdingen Vara Mk 6 September

2014-07-30

Ja mina vänner och andra. Ursäkta dröjsmålet med uppdatering, men
det har varit hektiskt ett tag, Börjar väl med att  vi hade bilen på
slut montering innan Kullingstrofén, men som vanligt har man otur.
Först startade inte bilen förrän fredagen innan tävling. Och då lättade
det en stor sten (nä ett stort berg) från bröstet, glad i hågen hämtas
den för dagen inhyrda servicebilen och kärra och iväg för att hämta.

Ja vad tror ni hände då??? JO BILEN SPIKAR ÖVER 2000 VARV OCH UPPÅT.
Pust sttttööööön och stånk.
Bara att ringa och avanmäla sig från en av Västsveriges finaste tävling.
Vad som nu hänt med bil vet vi ej i skrivande stund, men troligen hände något
i Laxås tävling när bilen bara dör. Kanske insprutningsbox eller något i motor.

Det har varit en motig vår och sommar med många haverier 
så inte utan att man undrar vad man gjort för ont ibland, 
men vi tar nya tag sa han som inga hade.

Vi får se när vi kan hitta felet och hoppas att det snart ska vara igång igen.
Vi är i nuläget anmälda till Trollhättan och Västrallyt den 30/ 8 2014.

Hoppas vi fått snurr på det då.

2014-06-17

Ja då var det dax för uppdatering igen.

Efter Karlstads tävling och alla motgångar så tänker man att nu kan det inte
bli värre MEN DET KAN DET!!!!!!!
Vi begav oss till Laxå rallyt den 7/6 för att prova lyckan igen med ny rutinerad
codriver. Men denna tävlingen startade inte bra, vi fick vänta längen på att få
starta p,g,a en olycka på SS1. När vi sedan fick starta så var SS1 struken och
starten skulle gå på SS2. Väl ute på SS2 så var det stopp igen, vi fick vänta på
Ambulans för denna hade använts på SS1. Nu var man riktigt avslagen och svårt
att ladda om, Men vi startade och gick inget fort, ca 6 km in på sträckan stannade
bara bilen. Jag försökte starta den men var sten död.

Vi rullade ca 1,5 km för at komma av vägen och se vad som hänt och försöka
starta igen, Bilen tänder och tillslut startar han.MEN DÅ slår oturen till
igen, MOTORBRAND NEEEEJ inte en till,(har hänt förut).
Jag är snabbt ur bilen och vi får släckt det men en del jobb blev det.
Bilen är under uppbyggnad igen och hoppas komma till start i Kullings den
26/7 2014.

Vad beträffar servicebilen så var det en kolv som spruckigt och även den under
renovering.(BLIR DYRT)
 

2014-05-24

Vi får tyvärr meddela att vi inte kommer till start i SSR, South Swedish Rally 31/5
delvis för att deltagandet i Rally Karlstad inte blev som det var tänkt.
Service bilen rasade motorn på  2 mil innan Karlstad på morgonen som genast 
gav logestic problem, men tack vare underbara personer så löstes det fort.
tävlingsbil och personal kom till besiktningen och jag vänta på bärgare.

Väl i Karlstad fick vi besiktigat och fick flytta lite saker till en lastbil (Dragbil).
Typ tält domkraft och lite mer saker. Sen begav vi oss till start.
  SS1 startade inte så bra med alla problem på morgonen så var man kanske
inte på topp. Blev ju inte bättre när tävlingsbilen började krångla och slutade gå ibland.

Väl i mål på SS så på transporten till SS 2 hoppade returfjäder bort till gasen.
Vi stannade och åtgärdade felet och sätter oss i och ska åka. Då startar inte bilen.
PUST STÖÖÖÖN OCH STÅNK, Vad nu då???

Vi letade och kollade men hittade inget, Så vi fick helt enkelt bryta.
 

  

2014-05-11

Då var Totalreklamsprinten avklarad, Men gick inget bra pga.  
Att vi hade helt enkeltför dåliga däck. Men vi fick testat lite.
Första SS vågade jag inte lita på däcken( HALT) förresten inte på någon SS.
SS 2 hade tvärstaget på bakaxel lossat delvis,
märktes på transporten ut så vi fick åka med det SS 2.
( VICKADE PÅ RUMPAN SOM EN GLA HUND) 
Fästet var något bättre efter ett antal bilar men inte bra,
SS 3 Funkade så där men bilen la av fyra fem gånger bara
stendog men det var glapp i en kontakt.

Nu stundar Karlstad om en vecka(då med nya däck)
Som kommer vad jag hört bevakas avBilsport Rally Racing tidningen,
Med månadens tävling. I övrigt är det ett jätte startfält 
38 startande i A förare grupp H 2 WD, 16  i A - Förare 4 WD, 
20 I B-förare Grupp H 2 WD. 
Och vi startar och gör så gott vi kan.

Anmälda

Hedin Bils Rallysprint

6 Juli 2014

Nationellt rally som ingår i Svenska Bilsportförbundets
Svenska Mästerskap SM-Sprintför bilar enligt
SM-Sprintreglementet 2014

 

Banan är oerhört teknisk

och har utav asfaltsspecialister som har konsulterats fått högsta betyg.
Sträckan körs till 99 %på dagligen trafikerade vägavsnitt, 
allt beläget 950 meter från stora torget i Borås.

Hela banan nås från HQ (Hedin Bil) med endast några minuters promenad.
SVT har för avsikt att bevakahela banan live.

Stort publikområde mitt på sträckan där aven speaker och mellantid finns. 
Vidpubliksträckan finns en överraskning 
som tidigare inte vart med i SM-sprintformatet.

 

2014-05-03


Nu har vi varit och tagit oss ann Lilljumbon i Falköping. Och det började inte så bra,
Det började med kraftig svetsblänk som gjorde att man inte såg så bra. Men vi startade,
 Och med lite över ladd på ett ställe som resulterade i en snurrning. 
Men vi fortsatte utan att ha något med striden att göra, 
Lugnande tempot något och fick lite bättre tider.
Efter första SS så var vi sist av 20 i klassen men körde upp oss till en 12 plats i mål.
Nu stundar TOTALREKLAM SPRINTEN I STENUNGSUND den 10/ 5 2014, Får vi se hur
det slutar där, Har lite dåligt med däck så vi får se.

NU ÄR FOTON OCH FILMER UPPDATERADE!!!!!!!!!


2014-04-22

Nu har vi varit och åkt förta tävlingen, som vi tog som en test, Tudor city race i Kungälv.
Nu slutade det tyvärr med ett besök i en däcktrave md resultatet att vi fick bryta tyvärr.
Men det var första gången på 18 starter. Vi reparerar och tar nya tag i Falköping 1/5 på 
motorstadion.

2014-03-29

Då är vi avanmälda från Gotland tyvärr. Men vi är nu anmälda till TUDOR CITY RACE
på Rollsbo industriområde i Kungälv den 21/4 2014,

Samt Lilljumbon i Falköping 1/5 2014

Är även anmälda till 
Stenungssund och TOTALREKLAMSPRINTEN 10/5 2014,
får vi se om vi kan få till detta kan kanske bli tufft, är ju ganska tätt inpå varann. 
Samt 
Rally Karlstad
 17 Maj.
.

Blev lite nyfiken på  Rally Gotland 25-26 april är ett 
Nationellt Rally som omfattar ca 276 km totalt och med ca 94 km specialsträckor. 
Tävlingen är uppdelad i två etapper med mellanliggande
nattuppehåll. 
Fredagsetappen är ca 42 km med ca 21 km på 2 st SS och 
lördagsetappen är ca 234 km med ca 73 km på 4 st SS
 Vi får se om detta kan bli möjligt, 
kräver ju lite däck och resa och så.

Men drömma kan man ju göra lite hihi !!!!!!Vi får tyvärr meddela att LBC RUSCHEN
i Lima har blivit inställd pga. vädret.

Men bromsningen av bilen framskrider.
 

2014-03-05

Nu är det bara 2,5 dagar kvar till race i Lima och LBC RUSCHEN.
Fredag middag går tåget mot Lima. Med besiktning fredag kväll.

Just nu är det 173 anmälda och 22 st i vår klass B-Förare Grupp -H.
Vi har start nr 96 och startar runt 11,30-12,00 någon gång. Det är 
ett riktigt getingbo som kommer till start och många har ju åkt lite
i vinter, Men vi ska starta och se hur det artar sig, bilen är det mycket
nytt i så det är ju till att lära om igen. Vi har ju inte kört på 5 månader
 så det tar  nog några meter att komma in i det igen.
 Ska försöka lägga upp en länk med live resultat här om jag hittar någon.
i övrigt ska vi uppdatera på Facebook i mån av tid hur det går.
om någon nu följer oss.
 Hittar ingen direktlänk just nu men kan söka efter tävlingen här
på länken nedan på Lördag under Resultat fliken, rally.


http://www.raceconsulting.se/ Med vänlig hälsning  Peter Lövgren Motorsport
 

Helt otroligt vi är uppe i 4000 besök på 1 år och en månad
TACK alla som besöker oss och är nyfikna.!!!!!!!!
DAGENS ROS TILL ER ALLA!!!!!!!Använd gärna våra sammarbets partners också!!!!!!!
 

 Hej hopp alla motorgalningar. Finnskogavalsen blev tyvärr helt inställd.
Men vi ska försöka ta oss till
 
 LBC-RUSCHEN 2014 LIMA
   

 2014-03-08 

 Total längd ca 171 km varav ca 78 km utgör avlysta specialsträckor. 5 SS.
Roadbook på hela tävlingen.Noter av Gunnar Barth på SS.2014-01-05


Då kör vi lite uppdatering efter helgerna.
Vi fortsätter renovera där vi stött på lite patrull p, g, a sjukdom
men inget som inte går att lösa.

Vi har i går 4/1 fått reda på att Finnskogavalsen blir inställd 
p, g, a vädret och troligenflyttas fram, 
kanske lite tur för oss eftersom bilen står utan framvagn och motor i nuläget.

Kunde blivit lite stressigt att få ihop allt på några 
veckor med bromsningar och även renovering av bakvagnen. 
Men vi ser framåt och hoppas allt kommer få en lösning och vi kan 
genomföra valsen omdet blir någon.

 Annars får vi titta framåt och se om vi hittar någon trevlig tävling norr över,
men vi får se lite om det funkar ekonomiskt och så vidare.

VÄL MÖTT 2014!!!!!
 

EN SUMMERING AV SÄSONGEN 2013 !!!!!

VI HAR ÅKT HELT FANTASTISKA 16 TÄVLINGAR UNDER 2013. VAR AV VI INTE BRUTIT EN ENDA TÄVLING, VI HAR VARIT TOPP 10 I KLASSEN MED UNDANTAG FÖR 3 ST TÄVLINGAR.

KUNDE KANSKE VARIT ÄNU BÄTTRE MED LITE BÄTTRE MATRIAL, MEN VI TAR NYA TAG OCH FÖRSÖKER IGEN FÖRHOPPNINGSVIS. HOPPAS VI KOMMER HA MED OSS VÅRA SPONSORER TILL 2014 OCH KANSKE NÅGRA TILL.

 FATTAR INTE RIKTIGT ÄN HUR DETTA BLEV MÖJLIGT!!!
MEN NU BÖRJAR LITE RENOVERING AV UPPHÄNGNING FRAM OCH BAK SAMT MOTOR. OCH HOPPAS ATT VI KOMMER TILLBAKA I JANUARI 2014 FÖRBEREDA FÖR FINNSKOGAVALSEN I TORSBY.

VÄL MÖTT 2014 MOTORVÄNNER!!!!!!

2013-10-21

Ja mina vänner och andra, då var sista racet för i år avklarat.
gick väl skapligt men kom inte med till final. Jag hade lite disco ljus
i bilen  i form av olje lampan. Nu börjar jobbet med att uppdatera och
renovera upphängning fram och bak samt en renovering av motor.

 MÅSTE RIKTA ETT ENORMT STORT TACK TILL SPONSORER OCH ALLA SOM STÄLLT UPP UNDER ÅRET OCH GJORT DETTA MÖJLIGT, UTAN ER HADE DET INTE VARIT MÖJLIGT TACK TACK. HOPPAS PÅ ETT LIKA BRA SAMMARBETE OCH ÅR 2014. TEAM PETER LÖVGREN MOTORSPORT.
 

2013-10-07

Nu är det ett tag sedan vi uppdaterade. Vi har åkt två tävlingar sedan sista uppdateringen, samt att jag varit fullt upptagen med SM Final i Rallycross.

Vi körde Varvloppet den 28/9 och där gick det hyfsat med tanke på alla 
problem. Började redan i besiktningen där det konstaterades att växel låds balken var av, då var det till att jaga en svets som vi till slut fick låna av Cristian i närheten av besiktningen. 

Sedan startade vi SS1 som gick riktigt bra, SS2 började också bra till ca 800 in där gasen hängde sig på full varv innan ett väg byte, men lyckades få runt bilen och kunde fortsätta med att styra fart med bromsen och växlingar(svårkört).
Men vi kom i mål och fick lindat lite isoleringsband runt som är lite elastiskt.
Det var retur fjäder som försvunnit.

Vi hade ingen service förrän efter SS4 så vi fick åka så SS3 och 4 också.
Vi fick i ordning detta på service och åkte SS5, SS6, SS7, SS8 var på jag snurrade
på SS6 och blev stående mot en höbal och fick inte i backen direkt.
Och sen var det debut på att bli intervjuad i radio dessutom två gånger haha.
 
Vi tänkte att efter alla problem så är vi hopplöst sist, men visade sig att vi blivit 5a i klassen och 19 totalt av 86 startande.
 
FANTASTISKT TACK ALLA!!!!!!!
och hoppas på ett lika bra sammarbete 2014 !!!!!

2013-09-27
  
Nu stundar Varvloppet i morgon lördag den 28/9.
Start och mål i Nossebro skola. Första start 1100.

Vi går ut som bil 65 och är hyfsat taggade för uppgiften.
 

Vill samtidigt tacka alla som följt oss på Hemsida och Facebook under året.

FÖR NU ÄR VI SNART UPPE I 3000 BESÖK PÅ NÄSTAN ETT ÅR

FANTASTISKT TACK ALLA!!!!!!!.

2013-09-05
 
Summering strömkarlen 2013
SS1, Öppnade lite för hårt på ss 1 som resulterade
i en snurrning i en asfalts sväng. Förlorade kanske 5-6 sek.
SS 2 Gick det så där, fick inget riktigt flyt.
Vi var efter SS 2, 12 i klassen
SS 3 Rörmaden där vi åkte med berg kontakt i vintras gick riktigt bra. 
Fjärde tid i klassen där. Men var 9a efter SS 3.
SS 4 andra varvet gick det bättre.
SS 5,kabel vägen fick jag till riktigt bra(hur kul som helst.)
 
SS 6 gick också hyffsat och slutade 7 a i klassen och 22 totalt av 127 startande.
nästa race blir Råsjöracet i Dalsland. Men först speed art design i Mariestad på lördag.
 

2013-08-26

Nu har det kommit en tävling till i Mega rally cup
 Råsjöracet 2013-09-21 i Dals Mk
 Dit är vi också anmälda nu. 2013-08-26

Ja då var Totalreklamsprinten avklarad och åter igen
hel bil och en andra plats i klassen, hellre buckla i hyllan
än på bilen hihi.

2013-08-20

Ja då stundar Totalreklamsprinten 2013 på Lördag
första Start kl. 11,00 från Lättklinkerbetong Ucklum.
Vi går ut med start nr 28.2013-08-15

Japp är vi anmälda till Stenungsund, Trollhättan, Vara,
och Vedum, hej hopp vad de e mycket nu!!!!!

2013-08-11

Japp gårdagen bjöd på Hedins rally sprint i Borås.
Det gick väl hyfsat Slutade 7a i klassen och hade en nöjd 50 åring som kartläsare. 

Han hade aldrig åkt rally förut så min fis åkning passade nog bra haha. 
Familjen var också nöjda tror jag, blev nog lite blodad tand där att titta på rally. 
Kul hade vi i varje fall!!!!!!!
 


2013-08-05 


Nu stundar Hedinsprinten 10/8 alltså på Lördag, 
 första start 11,30.
där kommer ett födelsedags barn åka med 
Tony Levander 50 År.

Följ resultat på länk nedan

Resultat LIVE Hedin Bils Rallysprint


MYCKET PUBLIKVÄNLIG TÄVLING.
ALLT GRATIS FÖRUTOM MAT!!!!!!


 GÖTENERUNDAN 17/8 2013
Start och mål folketspark Götene. Där finns karta och program samt förtäring att tillgå.

Även Götenerundan sänds live !!!!

Rallyt kan följas på följande länkar
eller vanlig radio

Radio Treby 105,3 Skara
 
Eller
Webbradio

Radio Treby 

Resultat live klicka nedan

www.raceconsulting.com
 
strula fick inte i växlar och så. Men vi kollade på service men fann inget fel.
Fick sedan på SS 3-4 och 5 ta det lungnare vid växlingar då funkade det skapligt

Vi slutade på en 16 plats i klassen av 27 i mål efter allt strul, vi åkte ju av på ett ställe och
åkte rakt i ett väg byte där förlorades det en del.

Men nu är lådan riven redan på lördag kväll (tack Anders) och konstaterat att det
inte var skälva lådan utan spakstället som börjat ge vika.Men vi är på g igen 
hoppas att den är ihop till Lördag den 3 aug.
Då tar vi oss ann Klevabacken i Tidaholm
 

2013-07-25

Nu närmar det sig

Kullingstrofén

27/7 2013

Rallyt kan följas på följande länkar
eller vanlig radio
Radio Treby 87,8 Vara
 
Eller
Webbradio

Radio Treby

Resultat live klicka nedan

RACE CONSULTING


Dags för lite uppdatering!!!!!

2013-07-24

Har efter att bilen varit på sommar kollo och blivit uppdaterad lite
kört lite test på Falköpings motorbana.

2013-06-04

Nu har vi varit och provat våra vingar i juvliga Värmland,
Rally Karlstad som bjöd på otroligt fina vägar, men i detta landskap
står dom upp och kör så placeringen blev en 7 plats i klassen och 18 totalt
tror jag det var. Vi testade även siffer noter för första gången och det funkade
sådär, är ju alltid en inkörnings period på en gammal gubbe som jag haha.
Incar filmer finns under filmklipp och även ut car.
 

2013-05-29

Har seda förra uppdateringen åkts tävling i Aleknixen i Älvängen som 
tyvärr inte gick så bra.Vi har lite problem med bilen han vill inte varva ur riktigt.
Och så är det lite dåligt med vrid i den.Men vi tar nya tag på Lördag i Karlstad,
där vi får starta på Svenska allyts start ramp, är väl det närmsta vi kommer
komma Svenska Rallyt. Ha Ha!!!!

2013-05-06

Fick tyvärr ställa in Krutracet i Uddevalla, men kommer tillbaka
i Aleknixen Älvängen den 25/5.
2013-05-03

Då var första deltävlingen i Mega cup avklarad, blev en 7 plats i klassen 
och 22a totalt av ca 110 startande.NÖJD
 

2013-04-17

VINNARNA AV TVÅ BILJETTER VAR TILL RALLYCROSS SM FINALEN ÄR.

Rätt svar på antal muttrar var 171 st

Towe Lindström     Fagersanna  gissat 155 st

Lejf Andersson   Mariestad  gissat 189 st

Crister Carlsson  Stenstorp  gissat 197 st

Anders Pettersson  Skövde gissat 197 st

Tomas Åkesson Hjo gissat 198 st

GRATTIS!!!!!!!!

Biljetterna kommer på posten fram i sommar.


2013-04-11

Vi är i nuläget anmälda till Falköpings tävling LILL JUMBON 1 MAJ 
och KRUTRACET i Uddevalla 4 MAJ.
Men vi får se om vi kommer till start har hittats lite fel på bil som 
får åtgärdas innan start.
Men vi hoppas att detta kommer lösa sig.
 

2013-02-25

Ja mina vänner då var Rally Slätterna avklarad också. 
Men denna gången blev det plåtskador,var så otroligt halkigt men på
bilden nedan så går det GÖTT innan vi slår i bergväggen med vänster fram.

På bilden är vi kanske 2 hundra
delar från att det hakar i väggen, men det ser bra ut.
Tänk om det hade gått va gött det varigt. men nu mina vänner är det uppehåll fram
till 1 Maj då Falköpings mk kör sitt rally, förövrigt andra i Mega Rally Cup Götene Mk
är först ut..
 

2013-02-19

Då var vi anmälda till SMK Trollhättans tävling 
Rally Slätterna som går av stapeln till helgen den 23/2.
Får vi se hur det artar sig,gick ju inte så bra i Dalsland
Men vi tar nya tag och försöker igen.!!!
Anmälan på

http://www2.idrottonline.se/SMKTrollhattan/Nyheter/SMKTrollhattanNyheter/RallySlatterna/2013-02-18

Efter strul med koppling i veckan som var kom vi ändå till start i 
Rally Bilbolags sprinten Dals Mk 2013-02-16. 
Vi startade hyggligt och var med fram till sista sträckan där det bar av i en snövall
och fick skotta lite snö(var grymt halt efter som däcken var relativt slut bak). 
Vi hade kanske varit uppe fortare om det varit lite mer publik på platsen men är sånt 
som händer,vi däppar ihop och kommer igen. 
I övrigt var det en kanontävling rolig väg med både trångt och bökigt samt väldigt snabbt.
 Får tacka alla inblandade för all stöttning och hjälp.
Samt alla underbara sponsorer som gör detta möjligt.

MVH Peter

Söndagen gick åt till att köra på en kanon bana på Vänerns is.
Körde ett antal varv för att lära mej bilen lite till och testa bromsar igen,
Är så fruktansvärt kul att åka vinter tävling och på isen.

MVH Peter


2013-02-11

Var i går Söndag och testade bromsar på isen, bromstestet gick bra men tyvärr 
hände nått med kopplingen, vi får se om vi kan hinna få ordning på detta till 
Dalslands rallyt
 Bilbolags sprinten på Lördag. Beror lite på vad det är som hänt.
Nu är det uppladdat lite film från testen på film sidan.


2013-02-04

NY STARTAT FÖRETAG PLMS CONSULTING!!!!!!!!!!!!!.

Hyr ut mej själv som tex, Lastmaskins förare, Truck förare, Bil förare, 
Utmärkningsansvarig (vägarbeten), 
Maskin förare vidsnöröjning, Dumper förare, Buss förare,
Transporterar bilar och små maskiner, samt även pallat gods (ej täckt kärra) på en 
2500kg biltransport, MM MM

070/748 32 82
Peter

plmc@tele2.se


2013-01-30

Hej!!!
Sitter och väntar på svar om bromsar till bilen,men det verkar dröja.
Har ingen ringt i möra får jag se om jag kan hitta någon annan leverantör.
Är ju bara 16 dagar kvar till eventuell tävling om det kan lösa sig.
tar ju en stund att bygga om.
MVH Peter

2013-01-23

Hej. Har lite funderingar på att se om man kan få till två tävlingar till kanske.
En är Rally Bilbolaget 16 febr.Tävlingen innefattar 28 km SS och 82 km totalt 
fördelat på en sträcka som körs2 ggr åt varje håll.En test tävling för att  evetuellt prova ut nya
och större bromsar bak.

En annan är LBC-Ruschen 9 mars 
Total längd ca 145 km varav ca 78 km utgör avlysta specialsträckor. 5 SS.
Men vi får se lite hur det blir.För det ska alla veta att vinter tävling var nått riktigt kul att köra.

Mvh Peter
 

2013-01-21


Lite sen uppdatering.

Har haft en FANTASTISKT rolig helg i Torsby och Finnskogavalsen.

Har varit så grymt som jag trodde att åka vinter tävling, 
vi får hoppas vi kan få ihop en eller kanske två tävlingar till.

Testerna på Fredag kväll var kul.
Första gången jag körde på sådana vinterdäck men blev förvånad blev jag när jag
redan från första meter höll fullt.
TACKAR åter igen alla som gjort detta möjligt.
Bild galleriet har uppdaterats med bilder och film.

Resultat 3a i klassen 
 

2013-01-17
IMORGON BÄR DET AV TILL TREVLIGA OCH KALLA VÄRMELAND!!!!!!!
TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR OCH SPONSORER
HOPPAS VI SAMMARBETAR 2013!!!!!!

Ett JÄTTE STORT TACK till alla som gör detta möjligt!!!!!


Nu är vi anmälda till Finnskogavalsen 2013.

Kommer sändas på radio.

Följ rallyt via radion 100,6 och 104,1 Mhz 
eller webben.

 

www.radiofryksdalen.se

Samt finnas live resultat på

www.raceconsulting.se
 

2013-08-05

Reparationen hade gått bra, det höll för oss. Vi startade Klevabacken i så 
högt tempo som möjligt men det visade sig på klockan att det var inte bra.
Vi var på 11 plats efter första racet, det var MYCKE HALT.

Till andra racet lugnade vi oss lite och då gick det mycket bättre på klockan.
Tog oss upp till en 9 plats istället. Tredje racet gick så där missade lite på något
ställe men tog in lite till låg 6a efter tredje rundan.

Fjärde rundan missade vi lite till,  lite för hårt ladd kanske.
Men vi slutade på en 7 plats 2 hundra delar från 6 platsen.
Men vi är nöjda och dagen till ära min sponsor Martin också nöjd.


2013-08-01

Efter reparationer i veckan som spakställ och spak (förstärkningar)samt ett givar fäste
så stundar backtävlingen Klevabacken i Tidaholm på Lördag 3/8.
Första start 10,00 vi har start nr 47.Hoppas allt håller nu. 

10/8 tar vi oss till Borås och Hedinsprinten på Bråts skjutfält,
 Första start 11,30, där har jag med ett födelsedags barn,
Tony Levander 50 År
GRATTIS!!!!!!!


2013-07-29

Hej! Då var Kullingstrofén genomförd, kanske inte med det resultat som
önskades men med hel bil och roligt. Började lite knackigt på SS1 men 
blev bättre efter hand, SS 2 började hyfsat men en bit in började växellådan

 
2013-01-15

Hej.
  
Veckan efter bromsningen har kantats av motgångar iform av trasiga lyftare till kammen,
när detta löst sig startade inte bilen och fel letande har på gått. Men nu står bilen på kärran
och väntar på tvätt och vinter däcken inför tävlingen Finnskogavalsen på Lördag i Torsby.
Vi är riktigt taggade inför uppgiften efter som vi aldrig kört en vinter tävling 
varken jag eller kartläsare.Blir riktigt spännande.

Teamet drar iväg till Torsby på Fredag middag eller eftermiddag för att köra lite tester innan
tävlingen , får låna en teststräcka i Torsby Fredag kväll.

Tävlingen kan följas på länkarna längere ner på sidan både radio och live resultat.

TACK ALLA SOM HJÄLPT TILL MED BILEN OCH KOMMIT MED FÖRSLAG PÅ FEL!!!!!!

MVH PETER

2013-01-06

Hej igen!!!!

Nu är bromsningen avklarad och det hittades 12 hk på driven till.
orosmomentet just nu är att det började ticka mycket i ventiler under bromsningen.
men detta är förhoppningsvis inget allvarligt.
Lackering av motorhuv och baklucka blir i morgon kväll (måndag).
 Mvh Peter 

NYHET !!!!!!!!

Åk med i en rallybil.
Överraska vid möhippor, svensexor, födelsedagar mmmm anordnas efter överenskommelse.
maila på peterlovgrenmotorsport@tele2.se
Eller ring 070/748 32 82
Välkomna!!!

2012-12-19


Lite uppdatering: 
Får nog ge upp planerna på en vinter tävling om det inte skulle hända något väldigt turligt,
Nu är det snart jul och nyår sen är det inte långt kvar till tävlingen.
Hadde hoppats på att i karriären få prova en tävling. 
MVH Peter2012-12-17


Nu går vi och väntar på lite svar från olika håll !!!!
Hoppas tomten kommer!!!!
MVH Peter

Datum:2012-12-11

Hej nu är det lite posetivt igen
inför vinter rallyt, ser det ganska bra ut nu.
Saknas lite små detaljer bara men som jag sagt tidigare 
så fortskrider arbetet. Skam den som ger sig.
MVH Peter Lövgren 

Datum:2012-12-04

NYHET !!!!!!!!

Åk med i en rallybil.
Överraska vid möhippor, svensexor, födelsedagar mmmm anordnas efter överenskommelse.
maila på peterlovgrenmotorsport@tele2.se
Eller ring 070/748 32 82
Välkomna!!!2012-12-04

Planerar att komma till start i Finnskogavalsen den 19/1- 2013
En tävling som består av 18 mil total och 7 mil ss
Har aldrig fått tillfälle att pröva en vinter tävling förut och nu kanske det kan gå
i lås med lite sponsorers hjälp.
Just nu ser det lite mörkt ut men vi jobbar vidare, man ska aldrig ge upp.
Hoppas jag kan skriva lite posetivt snart igen.

MVH Peter LövgrenDatum:2012-11-09


Sponsor sökande fortskrider. Hoppas på ett bra trevligt och seriöst samarbete med parterna som ställer upp.

MVH Peter Lövgren
 
Datum:2012-11-08
Har fått en däcksponsor som blir helt jättebra.
samt med bensin
I övrigt trillar det in lite här och var kan bara bli bra hoppas vi. 
Åter kommer med mera senare.
MVH Peter Lövgren


Datum:2012-11-14

Hej.igen!!!! 
Nu är hösten avklarad med lån av bil av Magnus Karlsson (ett stort tack till han otroligt värdefullt kille)
med ganska bra placeringar för att inte åkt tävling på ca 13 år. 
Det började i Hedinssprinten i Borås med en 5 plats i klassen och 14 totalt av 66 startande.
Fortsatte sedan med Stenungsund och där blev det en 2a plats i klassen och 4 totalt.
Som sedermera resulterade i att det blev en egen bil inköpt av Ronnie Gustavsson i Degerfors.

Första tävlingen blev med nya bilen i Novemberskölden som inte startade så bra,
Började redan i besiktningen med för hög ljud nivå,men efter lite strul kom vi till start.
Det fortsatte att krångla på ss1 med att vi slog i en sten som kommit upp i dagen mitt i spåret 
som resulterade i att vi flyttade vänster fjäderben bakåt, sedan kändes det som pungtering resten av sträckorna.
Resultat; 14 i klassen och 57 totalt av 142 startande.

Andra tävlingen gick av stapeln i Stenungsund den 10/11 med ca 30 startande.
Här blev placeringen en seger i klassen och 3a totalt.

Nu är det slut för i år, väntar lite uppdateringar på bilen under vintern om man inte lyckas
komma till start i någon vintertävling som jag aldrig fått nöjet att prova.

Ett stort TACK till Anders Peter och Conny ni vet vilka ni är!!!!!
Samt sponsorerna!!!!!
MVH Peter Lövgren